Neem contact met ons op! Contact
Contactform Markthallen

Contactformulier

Contact

Mauritshuis-header.jpg
Download Whitepaper: Wat wordt het visitekaartje van uw gebouw?
    

Whitepaper:

Wat wordt het visitekaartje van uw gebouw?

‘Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken.’ Dat geldt zeker ook voor gebouwen en de entree speelt daar een belangrijke rol in. Het is de eerste plek waar een bezoeker in contact komt met een gebouw. Hoe draagt de entree bij aan de identiteit en uitstraling van het pand?

Tegelijkertijd mag de functionaliteit niet uit het oog worden verloren. Zijn de esthetische wensen haalbaar voor een deur die ook als vluchtweg moet fungeren? En voldoet die aan alle veiligheidseisen? Allemaal vragen die van belang zijn bij het maken van een weloverwogen keuze voor een geschikte entree.

Voor alles een Oplossing

De entree biedt een gebouw bescherming, kan koude of warmte buiten houden en is van invloed op de klimaatbeheersing. Geen gebouw is echter hetzelfde en bij elk complex worden andere eisen gesteld aan een entree. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat de entree toegankelijk is voor mindervaliden?

En hoeveel mensen moeten er tijdens spitsuur door de deur? Voor alle wensen is een oplossing te vinden. Bij utiliteitsbouw maken we daarbij een onderscheid tussen schuifdeuren en tourniquets. Die zijn weer onder te verdelen in tal van soorten en maten met elk hun voor­- en nadelen.

In deze whitepaper leest u:

  • Zijn de esthetische wensen haalbaar voor een entreeoplossing die ook als vluchtweg moet fungeren?
  • De voor- en nadelen van diverse entreeoplossingen
  • Welke entreeoplossing het best past bij de gewenste situatie

Vul het formulier in om de whitepaper te downloaden.