Whitepaper- Wat wordt het visitekaartje van uw gebouw | Boon Edam

Wat wordt het visitekaartje van uw gebouw?

‘Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken.’ Dat geldt zeker ook voor gebouwen en de entree speelt daar een belangrijke rol in. Het is de eerste plek waar een bezoeker in contact komt met een gebouw. Hoe draagt de entree bij aan de identiteit en uitstraling van het pand?

Tegelijkertijd mag de functionaliteit niet uit het oog worden verloren. Zijn de esthetische wensen haalbaar voor een deur die ook als vluchtweg moet fungeren? En voldoet die aan alle veiligheidseisen? Allemaal vragen die van belang zijn bij het maken van een weloverwogen keuze voor een geschikte entree.

De entree biedt een gebouw bescherming, kan koude of warmte buiten houden en is van invloed op de klimaatbeheersing. Geen gebouw is echter hetzelfde en bij elk complex worden andere eisen gesteld aan een entree. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat de entree toegankelijk is voor mindervaliden? En hoeveel mensen moeten er tijdens spitsuur door de deur?

Voor alle wensen is een oplossing te vinden. Bij utiliteitsbouw maken we daarbij een onderscheid tussen schuifdeuren en tourniquets. 

In deze whitepaper leest u:

  • Zijn de esthetische wensen haalbaar voor een entreeoplossing die ook als vluchtweg moet fungeren?
  • De voor- en nadelen van diverse entreeoplossingen
  • Welke entreeoplossing het best past bij de gewenste situatie

Vul het formulier in om de whitepaper te downloaden.

  
Cover Whitepaper Wat wordt het visitekaartje van uw gebouw

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.