Whitepaper Risico ongewenste bezoekers berekenen

Het risico op ongewenste bezoekers in uw gebouw berekenen

Hoe meet u het risico van ongeautoriseerd binnenkomen? Tot nu toe was dat praktisch onmogelijk. Maar als het gaat om beveiligingsentrees, zijn er nieuwe analysetechnologieën in opkomst. Hiermee wordt het mogelijk om technologie in combinatie met mensen te gebruiken en meetgegevens van beveiligingsentrees te gebruiken als onderdeel van een complete fysieke beveiligingsstrategie.

Het meten van het indringingsrisico draait om voorspellingen en om nauwkeurig te kunnen voorspellen is een betrouwbare strategie nodig die tailgating voorkomt. Zonder zo'n strategie schiet elke PSIM of welk ander analyse-instrument dan ook tekort.

We bespreken in deze whitepaper de uitdagingen waarmee beveiligingsprofessionals worden geconfronteerd bij het meten van indringingsrisico's. Vervolgens laten we zien:

  • Hoe een tailgating-preventiestrategie werkt
  • Hoe statistieken kunnen helpen bij het voorspellen van uw indringingsrisico

Vul het formulier in om de whitepaper te downloaden.

  
Whitepaper Risico op ongewenste bezoekers

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.