Whitepaper Vertrouwd en succesvol samenwerken over de grens

Vertrouwd en succesvol samenwerken over de grens

De buitenlandse bouwmarkt biedt volop kansen voor Nederlandse architecten, gevelbouwers en aannemers. Uit recent marktonderzoek blijkt dat de buitenlandse vraag naar Nederlandse architectenbureaus de komende jaren verder toeneemt.

Veelal uitdagende projecten, die niet zonder slag of stoot tot stand komen. Dat geldt ook voor de totstandkoming van de entreeoplossing. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de wet- en regelgeving in het betreffende land? Om niet tegen onverwachte problemen aan te lopen is een goede samenwerking met vertrouwde leveranciers van cruciaal belang.  

In deze whitepaper leest u onder andere:

  • Hoe Nederlandse bedrijven met ervaring, kennis en vestigingen over de hele wereld u kunnen ondersteunen.
  • Wat een effectieve samenwerking over de grens tot een succes maakt.
  • Voorbeelden van buitenlandse projecten.

Vul het formulier op deze pagina in om de whitepaper te downloaden.

  
Cover_WP-Internationale-Projecten.jpg

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.