Whitepaper balans tussen openheid en beveiligingsniveau

Balans tussen openheid en beveiligingsniveau

Gastvrijheid is een eerste vereiste voor moderne organisaties. Het maakt weinig verschil of het om een winkel gaat, een hotel, een kantoor of een school. De eerste indruk die de bezoeker krijgt is voor meer dan de helft bepalend voor zijn totale beleving van het bezochte gebouw. De uitdaging is om openheid te bieden, zonder concessies te doen aan de vereiste veiligheid.

Soms mag die veiligheid ook best zichtbaar zijn, zodat de bezoeker ziet dat de beheerder van het gebouw zijn verantwoordelijkheid neemt. Een goede toegangsoplossing verenigt deze eigenschappen en biedt bovendien alle noodzakelijke functies die de gevolgen van een eventueel incident minimaliseren.

Voor alles een Oplossing

Bijna geen entree is gelijk aan een andere. Wil de toegangsoplossing goed functioneren, dan valt aan maatwerk en deskundig advies niet te ontkomen. De uitstraling van het gebouw en de architectuur zijn natuurlijk van belang, evenals de kosten voor aanschaf en onderhoud.

Dit whitepaper presenteert een aantal oplossingen met hun veiligheidsondersteunende eigenschappen. U leest o.a. over:

  • De voor- en nadelen van diverse entreeoplossingen
  • Welk toegangsproduct past het beste bij het veiligheidsbelang?
  • Hoe openheid gecombineerd kan worden met inbraakbeveiliging

Vul het formulier in om de whitepaper te downloaden.

  
Cover_BalansTussenOpenheidEnBeveiligingsniveau.jpg

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.