Whitepaper OBE maatregelen beveiligde entree

Welke OBE-maatregelen zijn nodig voor een beveiligde entree?

Veel organisaties kiezen voor elektronisch toegangsbeheer. Zo willen zij voorkomen dat mensen in gebouwen en op afdelingen komen, waarvoor zij niet zijn geautoriseerd. Dankzij de nieuwste communicatietechnologieën zijn de mogelijkheden op dit gebied bijna onbegrensd geworden. Toch is voor toegangsbeleid meer nodig dan stevige deuren en geavanceerde apparaten voor identiteitscontrole. Want zonder goede organisatorische maatregelen is zelfs het meest robuuste fort zo lek als een mandje.

In deze whitepaper leest u alles over de: 

  • Bouwkundige maatregelen, zoals het toepassen van de juiste compartimentering.
  • Elektronische maatregelen die nodig zijn voor toegangsbeheer en om incidenten te signaleren.
  • Welke organisatorische maatregelen van belang zijn voor een optimale beveiliging.

Vul het formulier op deze pagina in om de whitepaper te downloaden.

  
Cover_OBE_MAG08.jpg

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.