header-LP-Do-Dont

De belangrijkste Do's en Don'ts bij toegangsproducten

Wij leveren automatische tourniquet- en schuifdeuren voor kantoorgebouwen, winkelcentra, ziekenhuizen, hotels, etc. Helaas zien we dat het op een aantal punten vaak fout gaat, wat de installatie van de toegangsproducten bemoeilijkt of kan vertragen. Bepaalde zaken kunnen veel efficiënter voor u als aannemer/opdrachtgever...

In dit document vindt u een overzicht van de belangrijkste do’s en don’ts voor tijdens de voorbereiding, rondom de installatie en als de tourniquet- of schuifdeur eenmaal staat.

Ontdek wat u beter niet of vooral wel moet doen op het gebied van:

  • Het vergelijken van offertes
  • Planning
  • Taakverdeling
  • Moment van installatie
  • Nazorg
  
Overzicht-Do-Dont-2

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.