Markthallen-header.jpg

Waar moet u aan denken tijdens het bepalen van het type draaideur?

De architect zal als onderdeel van een PvE inzake toegang tot een gebouw, apart aandacht geven aan de draaideur of tourniquetdeur en in nauw overleg met de fabrikant een compleet bestek moeten schrijven. Omdat een draaideur in iedere situatie uniek is en daardoor veel keuzemogelijkheden heeft, hebben wij een checklist opgesteld om u te ondersteunen tijdens het ontwerpproces.

In de checklist staan alle functies en mogelijkheden die van toepassing zijn bij het bepalen van de meest geschikte tourniquet. Alle belangrijke punten zijn onderverdeeld in de categorieën:

  • Functionailiteit
  • Afsluiting & Beveiliging
  • Afwerking
  • Opties

Vul het formulier op deze pagina in om de checklist te downloaden.

  
Download Checklist Draaideuren  Waar moet u aan denken tijdens het bepalen van het type draaideur?

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.