Neem contact met ons op! Contact
Checklist Wat moet u als aannemer afstemmen met opdrachtgever

Checklist Draaideuren en Schuifdeuren

Welke punten moet u afstemmen met de opdrachtgever?

In een bestek staan vaak concrete eisen voor de tourniquet- of schuifdeur die toegang geeft tot het gebouw. Maar is er geen bestek of is het bestek heel summier? Dan moet u zelf uw informatie verzamelen. Elke situatie is uniek en er zijn veel keuzemogelijkheden bij tourniquet- en schuifdeuren.

In deze checklist vindt u alle kenmerken en opties per product op een rijtje, zodat u altijd de juiste informatie van uw (potentiële) opdrachtgever boven tafel krijgt en onnodige kosten achteraf kunt voorkomen.

Zaken waar op gelet moet worden, zijn:

  • Functionaliteit;
  • Afsluiting & Beveiliging;
  • Afwerking;
  • Opties.

Vul het formulier in om de checklist te downloaden.

  
Checklist download Punten afstemmen met opdrachtgever

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.