Neem contact met ons op! Contact
Mauritshuis-header.jpg

Case Study: Mauritshuis

Het vernieuwde Mauritshuis is na een renovatie en uitbreiding volop geprezen in binnen- en buitenland. Anderhalf jaar nadat koning Willem-Alexander het museum in de Hofstad heropende, blikt de verantwoordelijke architect Hans van Heeswijk terug op het project. Hij laat zijn licht schijnen over de 4,6 meter hoge tourniquet van Boon Edam die als nieuwe entree is geplaatst in het Mauritshuis. “De entree is cruciaal voor de uitstraling van het museum.”

In deze case study leest u:

  • Hoe de ruimte optimaal benut is
  • Waarom architect Hans van Heeswijk voor deze entreeoplossing gekozen heeft
  • Welke uitdagingen er kwamen kijken bij dit project

Vul het formulier op deze pagina in om de case study te downloaden.

  
Download Case Study: Mauritshuis

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie hoe wij met uw privacy omgaan en hoe wij uw privacy beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.