Case study Liberty Global toegangsbeheer

Case study: Liberty Global

Gastvrijheid en security staan vaak op gespannen voet met elkaar. De uitdaging is dan om hier het beste compromis tussen te vinden. Telecombedrijf Liberty Global voerde voor het hoofdkantoor in Schiphol-Rijk onlangs een grote renovatie door. Daarbij is de toegangsbeveiliging aanzienlijk aangescherpt, zonder de gewenste gastvrije uitstraling van het bedrijf aan te tasten.

In deze case study leest u:

  • Hoe Corporate Security Manager Simon Kuitert single point of entry heeft toegepast in 7 gebouwen met zo'n 1600 medewerkers;
  • Welke types beveiligingsproducten zijn toegepast;
  • Met welke toegangscontrolesystemen deze beveiligingsproducten gecombineerd zijn.

Vul het formulier op deze pagina in om de case study te downloaden.

  
Cover_CaseStudy_LibertyGlobal-1.jpg

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.