ITO toren case study

Case Study: ITO Toren

In samenwerking met Boon Edam heeft Graziosi Progretti Architecten de gehele entreehal van de ITO Toren getransformeerd. Er is gekozen voor een ultratransparante look door veel glasgebruik in zowel de gevel als de twee sierlijke tourniquetdeuren. 

Interieurarchitect en eigenaar van Graziosi Progretti, Nina Graziosi heeft bewust voor deze uitstraling gekozen: “Wat we hier echt wilden uitstralen was het internationale ‘London, New York, Parijs gevoel’. Graziosi kreeg van de opdrachtgever de vrije hand voor de transformatie, maar er moest wel aan een paar eisen worden voldaan. 

In deze case study leest u:

  • Hoe de esthetische en functionele eisen vervuld zijn
  • Waarom architect Nina Graziosi voor deze entreeoplossing gekozen heeft
  • Hoe het tochtprobleem is opgelost

Vul het formulier op deze pagina in om de case study te downloaden.

  
Case Study ITO Toren

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.