header-LP-GoedeDoelen

Case Study: Goede Doelen Loterij

De Goede Doelen Loterijen hebben aan de Amsterdamse Beethovenstraat een nieuw onderkomen gevonden. Het is het meest duurzaam gerenoveerde pand van Nederland, met het BREEAM-certificaat Outstanding. Een custom made tourniquetdeur van Boon Edam geeft de bezoeker toegang tot het bijzondere gebouw. Cees Zuidervaart van Benthem Crouwel Architects was als bouwkundig projectleider nauw betrokken bij de totstandkoming van het bijzondere gebouw: "Op het moment dat ik hier zelf naar binnenloop, heb ik altijd nog het wauw-gevoel."

In deze case study leest u:

  • Hoe het gebouwontwerp tot stand is gekomen
  • De visie van Benthem Crouwel Architects achter het entreegebied
  • Hoe de eisen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek met elkaar zijn gecombineerd

Vul het formulier op deze pagina in om de case study te downloaden.

  
Cover-CS-GoedeDoelen

* U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Onderaan iedere e-mail van Boon Edam vindt u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te passen of om u uit te schrijven. Voor informatie over onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen, bekijk ons Privacybeleid.

Boon Edam hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy en wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.